Vision & mission

Udvikle innovative energi- og procesoptimerende maskiner til overkommelige og konkurrencedygtige priser.

Hvad gør ElonTech unik?

spacer

ElonTech arbejder ud fra tre primære parametre:

  • Innovation
  • Intelligent design
  • Procesoptimering.

Hvert af disse områder spiller en stor rolle i ElonTechs grundlæggende DNA og er grundstenene i måden, hvorpå vi arbejder og agerer.

ElonTech er eksperter inden for digital motorstyring, energioptimeret hydraulik og Litium-Ion batteriteknologi, samt intelligente softwareløsninger. Dette afspejles tydeligt i de innovative produkter og løsninger, som vi udvikler.

Optimerede og intelligente løsninger bidrager positivt til at mindske skadelige miljøpåvirkninger – både når det gælder det grønne miljø og arbejdsmiljøet.

Alle Elontechs maskiner er forberedt til fuld autonomi.

Logo ElonTech

Fremtidens intelligente platform

Morten Sørensen – Founder/CEO ElonTech:

I kraft af min store passion for optimering af både arbejds- og produktionsprocesser, har jeg altid været nysgerrig på, hvorledes maskiner fungerer – og ikke mindst, hvordan man kan gøre dem mere effektive.

I 2020 startede vi ElonTech og udviklingen af intelligente entreprenørmaskiner.

Projektet havde til formål at udvikle og bygge et nyt og innovativt produkt, hvor energioptimering var i højsædet.

ElonTechs produkter, herunder minilæsseren Elon L12, repræsenterer fremtiden for elektriske maskiner og er vores svar på den stigende efterspørgsel på intelligente og miljøvenlige maskiner med 0-emission.

 

Mission

Det er ElonTechs mission, at vi skal udvikle innovative energi- og procesoptimerende maskiner til overkommelige og konkurrencedygtige priser.

Elon12 top
Elon12 frontloader

Miljø og verdensmål

Elon L12 repræsenterer fremtiden for eldrevne digitale minilæssere og er ElonTechs svar på den stigende efterspørgsel på intelligente og miljøvenlige maskiner med 0-emission.

Elon L12 kører en hel arbejdsdag på ren el – derved gøres der op med diesel og C02 udledning.

Valget af en Elon L12 er med til at sikre, at verden kommer i mål med FNs 13. verdensmål omkring mindskning af CO2 udledning.

Udover de stigende krav til grønne løsninger, bidrager Elon L12 også til, at brugeren vil opleve et forbedret arbejdsmiljø med væsentligt optimerede arbejdsprocesser.

 

Interesseret i at høre mere?

Bliv ringet op af vores produktspecialist og hør nærmere om ElonTechs løsninger, og hvordan de kan give værdi hos dig.